Waarom een Architect?

U heeft een probleem of een wens om bijvoorbeeld meer ruimte te krijgen. U kunt dan kiezen voor een standaard uitbouw aan de achtergevel. U krijgt nu meer ruimte in huis, maar misschien ook minder licht in de aangrenzende ruimte en u verliest ook een stuk van uw tuin.

U kunt er ook een architect naar laten kijken. Een architect is opgeleid om meerdere mogelijkheden te onderzoeken om uw probleem op te lossen. Een architect kijkt verder dan alleen naar het maken van een grotere ruimte. Een architect geeft meerwaarde aan uw verbouwing, waardoor u uw huis later beter kunt verkopen.

Soms zijn woningen niet handig ingedeeld (met heel veel gangruimte), waardoor u weinig bruikbare ruimte heeft. Door het verplaatsen van de binnenwanden is uw wens misschien veel makkelijker en goedkoper op te lossen en kunt u toch uw tuin behouden.

Een architect maakt een bouwtekening en een technische omschrijving, waarin alles wordt vastgelegd. Met deze gegevens kunt u naar meerdere aannemers gaan om een offerte aan te vragen. Hierdoor kunt u appels met appels vergelijken en betaalt u de beste prijs.

 

 

Waarom De Charitect?

Ik heb 20 jaar ervaring met architectuur en bouwen.

Ik kan uw hele verbouwing begeleiden van 1e schets tot en met de bouwbegeleiding (zie 'werkwijze'), waardoor ik al uw zorgen uit handen neem. Als u besluit om een deel zelf te doen, kan ik u ook helpen met een of meer fasen.

Ik kan een afspraak met u maken wanneer het u uitkomt, ook ’s avonds en in het weekend, bij u thuis of bij mij thuis.

Ik luister goed naar uw wensen.

Ik lever kwaliteit.

Mijn tekeningen zijn heel nauwkeurig, waardoor meerwerk achteraf tot een minimum wordt beperkt.

Ik houd mij aan mijn afspraken en ben altijd op tijd.

Ik kan de kosten laag houden, omdat ik vanuit huis werk.